Syrop lawendowy z dodatkiem geranium na miodzie wielokwiatowym
250 ml
Główne zalety naturalnego syropu lawendowego:
- Wspomaga walkę z przeziębieniem i infekcjami.
- Łagodzi bóle stawów i mięśni.
- Reguluję pracę serca.
- Poprawia perystaltykę jelit i przyspiesza przemianę materii.
- Poprawia jakość snu i redukuje stres.
- Posiada działanie antyseptyczne i bakteriobójcze.
- Dzięki zawartości geranium dodatkowo działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie.
Najniższa cena produktu 22,00 zł z dnia 13.11.2024
Lawenda – kojarzona zwykle z prowansalskimi krajobrazami, coraz częściej gości w polskich ogródkach i na balkonach. To wyjątkowa roślina – liście, kwiaty i łodyga lawendy wykazują właściwości prozdrowotne i mogą być wykorzystywane na różne sposoby.
Zawarte w lawendzie biotycznie działające składniki, powodują, że syrop lawendowy znajduje wspomagające zastosowanie w walce z przeziębieniem, zapaleniem oskrzeli i płuc jak i migdałków oraz grypą. Działa napotnie jak i rozgrzewająco. Poza działaniem antyseptycznym i bakteriobójczym, syrop lawendowy działa znieczulająco jak i przeciwreumatycznie, przez co można go stosować w bólach stawów i mięśni.
Syrop lawendowy jest doskonałym środkiem relaksującym i łagodzącym stres. Jego właściwości przeciwbólowe sprawiają, że świetnie sprawdza się przy napięciowych bólach głowy, a także bólach stawów i mięśni. Ponadto, syrop lawendowy pomaga w zwalczaniu bezsenności oraz nadpobudliwości, poprawiając jakość snu i ogólną kondycję organizmu.
Ze względu na niepowtarzalny aromat, syrop lawendowy stanowi wyśmienity dodatek do letnich napojów orzeźwiających, deserów i znakomitych lodów. Natomiast zastosowany w czasie mocnej zimy, obudzi wspomnienia z okresu gorącego lata...
Stosowanie: 3 – 4 razy dziennie wypijać łyżeczkę syropu. Równie dobrze można rozpuszczać go najpierw w letniej herbacie lub wodzie, co szczególnie zalecane jest przy podawaniu go dzieciom.
Produkt czysto naturalny. Nie zawiera żadnych konserwantów, barwników jak i substancji aromatyzujących. Syrop wyprodukowano z dodatkiem miodu wielokwiatowego. Zawarte w miodzie enzymy, stanowią swoistego rodzaju naturalny katalizator, wspomagający przyswajanie cennych składników.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Zobacz także