• Nowy
Sok z jagody kamczackiej i świdośliwy
  • Sok z jagody kamczackiej i świdośliwy

Sok z jagody kamczackiej i świdośliwy 300 ml

Jagoda kamczacka i świdośliwa to bogactwo minerałów i witamin. Wzmacniają ogólną odporność organizmu.  Mają zastosowanie w profilaktyce nowotworowej. To najzdrowsze z uprawianych w Polsce owoców. Dla przykładu: w 100 g owoców świdośliwy jest 7 razy więcej wapnia i żelaza niż w owocach borówki, a także 4 razy więcej potasu i białka oraz 2 razy więcej witaminy C.

9,90 zł
Brutto

W magazynie

Ilość

 

Bezpieczne Płatności dzięki PayPal i Dotpay

 

Darmowa dostawa od 129 złotych

 

Jesteśmy Dla Was od poniedziałku do piątku 8:00-16:00

Sok 100% naturalny, bez cukru, bez konserwantów i bez sztucznych barwników, pasteryzowany.

Sok w pełni naturalny, bez cukru i sztucznych dodatków. Tłoczony z owoców wysokiej jakości, zrywanych ręcznie, a od 2019 roku uprawianych ekologicznie. Butelka szklana stanowi obojętne dla produktu opakowanie, które nie przepuszcza z otoczenia żadnych substancji do produktu i nie wchodzi w reakcje z produktem.  Owoce jagody kamczackiej bogate są w antyoksydanty i witaminy A, C, B oraz w minerały, głównie: potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo, jod, miedź. 

Sok jagoda – świdośliwa, to rarytas!

Jagoda kamczacka i świdośliwa to bogactwo minerałów i witamin. Wzmacniają ogólną odporność organizmu.  Mają zastosowanie w profilaktyce nowotworowej. To najzdrowsze z uprawianych w Polsce owoców. Dla przykładu: w 100 g owoców świdośliwy jest 7 razy więcej wapnia i żelaza niż w owocach borówki, a także 4 razy więcej potasu i białka oraz 2 razy więcej witaminy C.

Działanie wzmacniające, antyseptyczne i odtruwające. Wspomaga ochronę przed cukrzycą, chorobami układu krążenia, anemią; spowalnia rozwój jaskry, pomocna w chorobach układu pokarmowego oraz w zakażeniach bakteryjnych. Związki obecne w jagodzie kamczackiej mają również znaczenie w profilaktyce antynowotworowej.

D01341

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

Sok z jagody kamczackiej i świdośliwy 300 ml

Jagoda kamczacka i świdośliwa to bogactwo minerałów i witamin. Wzmacniają ogólną odporność organizmu.  Mają zastosowanie w profilaktyce nowotworowej. To najzdrowsze z uprawianych w Polsce owoców. Dla przykładu: w 100 g owoców świdośliwy jest 7 razy więcej wapnia i żelaza niż w owocach borówki, a także 4 razy więcej potasu i białka oraz 2 razy więcej witaminy C.

Napisz swoją opinię