- -5,00 zł
Jadłonomia po polsku
- Okładka : twarda
- Wymiary : 220 x 280 mm
- Ilość stron : 280
- ISBN : 978-83-6633-587-5
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna jak ruskie pierogi.
Najniższa cena produktu 64,90 zł z dnia 19.09.2024
W sześciu rozdziałach podzielonych zgodnie z porami roku znajdziecie mnóstwo roślinnych inspiracji. To nie pomyłka, pór roku mamy w Polsce sześć jest przecież przedwiośnie oraz trochę zapomniane przedzimie. W końcu czekając na nowalijki trzeba coś jeść, na przykład barszcz z wędzonymi śliwkami, kanapki z pastą z ciecierzycy i kiszonych ogórków, a na deser gryczaną granolę.
Ta książka to nie tylko przepisy, ale też praktyczne porady, które sprawiają, że gotowanie jest zrozumiałe i pyszne. W końcu wiadomo, dlaczego latem do rosołu warto wrzucić bób, jak zrobić rewolucyjny pasztet bez pieczenia i czemu w bigosie tak dobrze smakuje kilka kawałków słodkiej dyni.
A przede wszystkim: jak gotować roślinnie po polsku, czyli po naszemu w zgodzie z naszymi smakami, chęciami, możliwościami.
Opis
- Okładka
- twarda
- Wymiary
- 220 x 280 mm
- Ilość stron
- 280
- ISBN
- 978-83-6633-587-5
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Zobacz także