• -21,00 zł
Jedz zielone
Poprzedni
Następny
Jedz zielone

Jedz zielone

Hanna Stolińska – Fiedorowicz
  • Okładka : miękka
  • Wymiary : 165 x 220 mm
  • Ilość stron : 256
  • Waga : 0,57 kg
  • Rok wydania : 2019
  • Wydawca : Wydawnictwo M
  • ISBN : 978-83-8021-220-6

Warzywa kojarzą Ci się głównie z dietami odchudzającymi?  5 porcji warzyw dziennie to dla Ciebie za dużo? Jeśli tak uważasz, to ta książka jest dla Ciebie! Odkryj sycące potrawy z warzyw i zadbaj o swoje zdrowie!

18,90 zł 39,90 zł

Najniższa cena produktu 18,90 zł z dnia 10.10.2024

Darmowa wysyłka od 149,00 zł
help_outlineZapytaj o produkt
Jedz zielone

Jedz zielone

Warzywa kojarzą Ci się głównie z dietami odchudzającymi?  5 porcji warzyw dziennie to dla Ciebie za dużo? Jeśli tak uważasz, to ta książka jest dla Ciebie! Odkryj sycące potrawy z warzyw i zadbaj o swoje zdrowie!

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 1 punkt lojalnościowy . Twój koszyk będzie zawierał 1 punkt Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


account_circleWyślij do znajomego
Jedz zielone

Jedz zielone

Warzywa kojarzą Ci się głównie z dietami odchudzającymi?  5 porcji warzyw dziennie to dla Ciebie za dużo? Jeśli tak uważasz, to ta książka jest dla Ciebie! Odkryj sycące potrawy z warzyw i zadbaj o swoje zdrowie!

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Wszyscy wiedzą, że warzywa są zdrowe i powinniśmy jeść ich jak najwięcej… Tylko że to wcale nie jest takie proste. Warzywa najczęściej stanowią jedynie dodatek w naszym menu lub kojarzą się z dietami odchudzającymi. Jak zmienić to zapatrywanie? Jak jeść więcej warzyw? Jak przyrządzić pyszne i sycące potrawy z warzyw?

WARZYWA KTÓRE LECZĄ

Hanna Stolińska pokazuje jak bardzo dobroczynne działania na nasz organizm mają warzywa. Substancje w nich zawarte odżywiają nasze ciało, wzmacniają odporność, zapobiegają i chronią w sposób naturalny przed wieloma chorobami, a nawet leczą. I tak likopen w pomidorach poprawia odporność i redukuje stan zapalny. Warzywa zawierające skrobię chronią przed rakiem przewodu pokarmowego. Jedzenie roślin z rodziny krzyżowych - brokułów, brukselki, kalafiora czy rzeżuchy, chroni nie tylko przed nowotworami, ale również ma pozytywny wpływ na mózg, wzrok, łagodzi alergiczne zapalenie dróg oddechowych. Pomagają one przy cukrzycy typu 2, a nawet są przydatne w leczeniu autyzmu. Dzięki warzywom w naszej diecie zmniejszamy ryzyko rozwoju chorób serca, udaru oraz nadciśnienia tętniczego. A to tylko przykłady właściwości zdrowotnych warzyw!

Ponadto z książki dowiecie się, jak przechowywać warzywa, jak wprowadzić je do swojej diety, czy jakich warzyw unikać w czasie przyjmowania określonych leków.

SYCĄCE POTRAWY Z WARZYW

Jeśli myślisz, że dieta na bazie warzyw zaspokoi Twój głód tylko na chwilę - jesteś w błędzie. Pola Kwaśniewska opracowała ponad 90 przepisów, które zmienią twoje zapatrywanie na warzywa. Zobaczysz, że zielone warzywa można przyrządzać na rozmaite sposoby i łączyć z różnymi produktami. Potrawy z warzyw nie muszą być mdłe i pozbawione smaku. Wszystko zależy od tego, jak je przyrządzimy. Przekonaj się sam, że podstawą sycącego i zdrowego posiłku wcale nie musi być mięso. Wykorzystaj leczniczą moc warzyw i ciesz się równocześnie ciesz się niezwykłym smakiem potraw.

 

Hanna Stolińska – Fiedorowicz
Z220

Opis

Okładka
miękka
Wymiary
165 x 220 mm
Ilość stron
256
Waga
0,57 kg
Rok wydania
2019
Wydawca
Wydawnictwo M
ISBN
978-83-8021-220-6

Komentarze

Opinie mogą być dodawane tylko przez klientów, którzy kupili ten produkt

Loading...